Over ons

Met een bootstoel van BootSeat vaar je altijd met het hoogste comfort! De stoelen zijn er in verschillende formaten en kleuren.

Naast bootstoelen zijn er in onze webshop ook stoelpoten aanwezig. Er is keuze tussen een vaste stoelpoot, en een verstelbare stoelpoot. Met een verstelbare stoelpoot kan iedereen comfortabel zitten, zonder dat lichaamslengte een rol speelt!

Tijdens het varen moet je goed om je heen kunnen kijken. Daarom is het handig om je bootstoel met een draaiplateau uit te kunnen rusten. Dankzij het gebruik van roestvrij staal kunnen de plateaus ook buiten gebruikt worden.

Doordat wij zelf watersportliefhebbers zijn en meerdere boten per jaar verkopen, zijn we afgelopen jaar zelf op zoek gegaan naar een bootstoel. Hierbij viel ons op dat er geen tal van keuzemogelijkheden zijn. Daarnaast is een bootstoel extreem duur. 

Hiervandaan zijn wij zelf op het idee gekomen om bootstoelen te gaan verkopen. Wij bieden alleen bootstoelen aan die zijn gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Ook wordt er gebruik gemaakt van schuim met een hoge dichtheid.  

Naast het verkopen van bootstoelen willen wij ook uitbreiden naar het verkopen van dekuitrusting zoals fenders, verlichting en zwemtrappen. 

Boatseat is meer dan een website. Door telefonisch contact op te nemen met Jelte Poortvliet (06-23121037) of een email te sturen naar info@boatseat.nl, kunt u een afspraak maken om de bootstoelen te bezichtigen.

 

Jelte Poortvliet

Telefoonnummer: 06-23121037

e-mail: info@boatseat.nl